fbpx

Spesso+Tetto

Sommaren och våren har anlänt till Stockholm, och med den öppnar vi Tetto åter, vår populära terrass. Ett besök här lovar inte bara storslagna vyer över staden utan också en upplevelse av nya och fräscha drinkar, skapade för att passa både soliga eftermiddagar och ljumma sommarkvällar. I år tar Tetto sin kreativitet till nya höjder med en drinkmeny som fokuserar på nyskapande smakkombinationer, vilket ger gästerna en möjlighet att utforska både klassiska och mer avantgardistiska cocktails.

Utöver den redan imponerande menyupplevelsen, planerar vi även på Tetto att expandera terrassen ytterligare under sommarens gång. Denna expansion är tänkt att förbättra och förstora den nuvarande utrymmet, vilket gör det möjligt för fler besökare att njuta av den livliga atmosfären och de fantastiska vyerna över Stockholm. Förvänta dig en ännu mer engagerande och välkomnande miljö där du kan umgås och njuta av sommaren till fullo.

Vi på Spesso har också öppnat vår uteservering, där ni kan njuta av det bästa av italiensk mat i en avkopplande utomhusmiljö. Vi har även uppdaterat vår meny med flera nya och spännande rätter, bland annat en säsongsmässig favorit – vårlamm med jordärtskocka, och smygstartat med grön sparris, som tillagas i utsökt citrussmör. Denna rätt är bara en i raden av kreativa och smakrika skapelser som Spesso erbjuder, vilka alla framhäver färska, lokala råvaror och de italienska kökets mångsidighet.

Vi på Spesso och Tetto vill erbjuda en harmonisk kombination av utmärkt mat och dryck, och göra duon till en av Stockholms mest eftertraktade destinationer för både lokalbefolkningen och turister. Medan Spesso serverar en upplevelse av kulinarisk finess, erbjuder Tetto en avslappnad plats för dryck och social samvaro under bar himmel. Tillsammans bildar de en perfekt balanserad upplevelse där varje besök blir en njutning för både gom och sinne.

Så om du söker efter en plats som verkligen representerar stadens pulserande liv, se till att titta förbi oss på Spesso och njuta av Tettos terrass.

Subscribe to Stureplansgruppen´s newsletter