Med en ny säsong aktiveras nya råvaror, och således har det skapats nya menyalternativ uppe hos Spesso. Vilt är i definitiv säsong och med en rosastekt hjort tillsammans med en enrisrökt rödbeta, stuvad silverlök & svartvinbärssky med brässerat hjortlägg kan hösten ta nya höjder. Vi har även introducerat nya förrätter…
LÄS MER
Krogkommissionen har i en artikel listat Spesso som en av Stockholms absolut bästa takbarer: ”En lummig utomhusbar med hög, urban stämning, dj och en känsla av att sväva precis ovanför Stockholms hjärta” Läs hela artikeln här
LÄS MER
Stort grattis till vår egen kulinariskt ansvariga Desirée Jaks för hennes lysande insats i Årets Kock 2023 kvalet, där hon fick absolut högst poäng av alla deltagare i finalkvals-tävlingen. Vi är enormt glada att du är en integral del av vårt team och håller tummarna ända tills den 19:e oktober…
LÄS MER
“Den här moderna italienaren seglade snabbt upp som en favorit när de slog upp dörrarna för ett par år sedan. Den underbara utsikten och känslan av New York i hela atmosfären är ytterligare anledningar att bege sig hit.” Så skriver Winetable i sin artikel där de listar deras top 5…
LÄS MER
Vi har fått äran att pryda plats nummer 10 på Livets goda topp 20 – Sveriges bästa restauranger “Italiensk redighet med elegant fingerfärdighet och internationell storstadspuls från fantastisk vy över Stockholms takåsar” Vi tackar för de fina orden och är stolta över vårt team och våra kockar som tillsammans arbetar…
LÄS MER
Johanna, Desirée och Nils är tre av många begåvade kockar på Spesso. Just nu är trion i förberedelserna inför prestigefyllda tävlingar, Johanna och Desirée i Culinary Olympics och Nils till årets unga kock. Johanna är Pastry Chef på Spesso och har varit med sedan öppning. Johanna och Desirée har tidigare…
Läs mer
Söndagar spenderas bäst på taket med familj och vänner. Låt oss stå för söndagsmiddagen. Varmt välkomna!