fbpx

GRATTIS JOHANNA, DESIRÉE & NILS

Grattis Johanna, Desiree och Nils
2023.03.24

Johanna, Desirée och Nils är tre av många begåvade kockar på Spesso. Just nu är trion i förberedelserna inför prestigefyllda tävlingar, Johanna och Desirée i Culinary Olympics och Nils till årets unga kock.  

Johanna är Pastry Chef på Spesso och har varit med sedan öppning. Johanna och Desirée har tidigare deltagit i Culinary Olympics och nu är de tillbaka för att representera Sverige i Stuttgart 2024.  

’’Det känns otroligt roligt och det är en stor ära att få vara med. Det är en av de största tävlingarna i vår bransch. Att jag får vara med och representera Sverige är en dream come true!’’ säger Johanna till oss när vi fick chansen att träffa henne.

Nils är en av Spessos yngsta stjärnor. Han lämnade Linköping för att satsa på sin kockkarriär här i Stockholm. Nu ett år senare så är han en av 6 finalister i Årets unga kock.

’’Det har varit många sena kvällar här på Spesso, innan och efter service för att förbereda mig inför tävlingen. Laga mat kan jag och jag vet att det jag gör är bra kvalitet.  Att inte stressa upp sig och bli nervös blir nog utmaningen.’’ berättar  Nils.

Grattis!

Subscribe to Stureplansgruppen´s newsletter