fbpx

Biodynamiske Christophe Cordier öppnar viner på Spesso den 16 november

Biodynamiske Christophe Cordier öppnar viner på Spesso den 16 november
2023.11.13

För första gången på många år kommer den likaledes enigmatiska som karismatiska vinmakaren Christophe Cordier från Bourgogne till Sverige för att visa upp sina enastående vita Bourgogneviner. Torsdagen den 16 november besöker han Spesso för en avslappnad kväll i Bourgognes tecken. Självklart har han valt ut ett antal spännande viner från sin imponerande portfölj som kommer att finnas tillgängliga på både på glas och flaska under kvällen, och där det också kommer att finnas möjlighet att köpa ”miniprovning” av ett utvalt antal viner – allt till fördelaktigt specialpris för Spessos gäster. Missa inte chansen att samtala med en modern Bourgognelegendar och prova viner i absolut världsklass!

Hur fungerar det?
Christophe besöker Spesso mellan 18:00-21:00 där han presenterar sina viner för alla Cordier-fans som tittar förbi. Du kommer drop in när du själv önskar mellan 18:00-21:00 och sitter vid något av Spessos många platser i baren. Här finns förutom goda viner även möjlighet att äta Spessos hyllade mat, och självklart har Spesso sett till att välja ut rätter som passar extra bra ihop med Cordiers viner. Du kan också boka bord i såväl restaurangen som i baren för att säkerställa din plats.

Varmt välkommen, önskar
Spesso och Christophe Cordier

Subscribe to Stureplansgruppen´s newsletter