Spessos Janni Berndt Dahl nominerad till Stella Sommelier 2024

Janni på Spesso

Vi på Spesso är väldigt glada över att vår chefssommelier och restaurangchef, Janni Berndt Dahl, har blivit nominerad till Stellagalan 2024 som Stella Sommelier. Att bli nominerad till detta pris är ett erkännande av den skicklighet och det engagemang som Janni visar i sitt arbete varje dag. Stellagalan lyfter fram kvinnor som har bidragit till gastronomin och gjort skillnad i branschen – precis som Janni har gjort.

Janni har gjort ett fantastiskt jobb med att utveckla Spessos vinlista, där hon skapar en fin balans mellan tradition och nytänkande idéer. Dessutom är hon utnämnd till Champagneriddare av l’Ordre des Coteaux de Champagne – en titel som visar på hennes djupa kunskap och passion för vin.
Att bli nominerad till Stellagalan handlar om att uppmärksamma kvinnor som gör skillnad, och Janni har verkligen visat att hon är en av dem. Vi ser fram emot att följa Jannis fortsatta resa och välkomnar dig att komma in till Spesso för att upptäcka hennes vinlista i kombination med vår härliga mat.

BOKA BORD

Subscribe to Stureplansgruppen´s newsletter