VI VÄLKOMNAR SPAZIO

Spazio takbar och event

Vi på restaurang Spesso är glada att kunna välkomna ett nytt tillskott till Malmskillnadsgatans dynamiska och levande barscen. Med stolthet presenterar vi Spazio, en ny takbar och eventyta som öppnat sina dörrar tolv våningar upp på Malmskillnadsgatan 38B. Spazio är inte bara en bar; det är en upplevelse som erbjuder en spektakulär 360-graders utsikt över vår vackra stad, Stockholm.

Som en del av den redan etablerade duon Spesso och Tetto, kompletterar Spazio perfekt vår vision att erbjuda unika och minnesvärda upplevelser. Med Spesso som en plats för utsökt mat och Tetto som en lummig takbar med inspiration från Capri och New York, tar Spazio nu vår ambition till nya höjder. Här, på Spazio, får våra gäster chansen att njuta av en oförglömlig panoramautsikt samtidigt som de avnjuter våra utsökta drycker och lättare rätter.

Spazio är mycket mer än bara en plats för drycker och mingel; det är en plats för evenemang och sociala sammankomster. Med kapacitet för 80 sittande gäster, erbjuder vi en blandning av bekväma soffor och fåtöljer som skapar en avslappnad och inbjudande atmosfär. Detta gör Spazio till den perfekta platsen för företagsmingel, after works och privata tillställningar. Vår ambition är att varje evenemang på Spazio ska bli en minnesvärd upplevelse, oavsett om det handlar om ett avslappnat mingel eller ett mer formellt evenemang.

Spazios utbud av drinkar inkluderar allt från klassiska cocktails till innovativa och säsongsbetonade skapelser. För dem som föredrar vin, erbjuder vi en selektion av noggrant utvalda viner som passar perfekt till våra lättare rätter och snacks. Vi är också flexibla och kan anpassa vår meny för speciella evenemang, vilket innebär att vi kan skräddarsy tilltugg och mindre rätter efter våra gästers önskemål.

Namnet Spazio, som betyder ”plats” på italienska, reflekterar vår önskan att skapa en unik och betydelsefull plats för våra gäster. Precis som Spesso och Tetto har vi valt ett italienskt namn för att hylla den kultur och atmosfär vi strävar efter att förmedla. Sedan Tetto öppnade 2021 har vi haft som mål att skapa en miljö där våra gäster kan känna sig transporterade till en lummig oas mitt i staden, och med Spazio fortsätter vi att förverkliga denna vision.

Spazio är öppet från kl. 16.00 till 20.00 varje tisdag till lördag, vilket ger våra gäster gott om tid att njuta av solnedgången över Stockholm medan de smuttar på en perfekt blandad cocktail. Entrén till Spazio nås genom Tetto, vilket gör det enkelt för våra gäster att röra sig mellan våra olika utrymmen och uppleva allt vi har att erbjuda.

Vi på Spesso är otroligt stolta över att kunna presentera Spazio och ser fram emot att välkomna både nya och återkommande gäster till denna fantastiska nya plats på Malmskillnadsgatan. Välkommen till Spazio!

LÄS PRESSMEDDELANDE

Subscribe to Stureplansgruppen´s newsletter