fbpx

Lördagslunch blir till en Italiensk brunchupplevelse

Hos Spesso, som stolt ligger på toppen av Stockholm, strävar vi efter att erbjuda en måltidsupplevelse som är både unik och minnesvärd. Vi är glada att nyligen ha blivit uppmärksammade i Stureplansgruppens brunchguide. Även om vi inte erbjuder en traditionell brunchmeny, är vi hedrade att vår lördagslunch har blivit erkänd som en förstklassig brunchupplevelse med en sofistikerad italiensk twist.

När du kliver in på Spesso, möts du av en atmosfär som är både elegant och inbjudande. Vår italienska inredning är designad för att skapa en varm och stilren miljö, perfekt för att avnjuta en exklusiv måltid i ett lugnt och avslappnat rum. Vi har noggrant utformat vår interiör för att ge en känsla av sofistikerad komfort, där varje detalj bidrar till en atmosfär av lyx och välbefinnande.

Vi är stolta över att presentera en meny som hyllar den italienska mattraditionen, men med en modern och innovativ twist. Bland våra mest omtyckta rätter hittar du vår berömda hummerravioli. Denna delikata rätt är en kombination av hummer och elegant pasta, vilket ger en lyxig start på dagen och är en favorit bland våra gäster. Vår stekta ricottagnocchi med grillade kantareller är en annan höjdpunkt, känd för sin smakfulla och sofistikerade karaktär.

För dem som söker något mer matigt erbjuder vi vår populära tartar, en rätt som förenar grovmalen biff med parmesan och rosmarinolja. Denna rätt är både robust och delikat, och erbjuder en enastående smakupplevelse som är perfekt för en ordentlig lördagslunch.

För att förhöja din lunchupplevelse erbjuder vi också ett urval av exklusiva viner och cocktails som kompletterar vår meny. Vårt kunniga team är alltid redo att rekommendera det perfekta vinet eller drinken för att matcha din måltid, och skapa en heltäckande och njutbar upplevelse.

På Spesso är vårt mål att förvandla varje lördagslunch till en fest för både smaklökar och sinne. Vi vill att du ska kunna unna dig en måltid som inte bara är smakfull, utan också en festlig och elegant stund i veckan. Vi ser fram emot att välkomna dig och dina nära och kära till Spesso, där vi sätter guldkant på din lördag med vår italienska twist.

LÄS HELA BRUNCHGUIDEN HÄR

Subscribe to Stureplansgruppen´s newsletter